Auran Massage Trading HB

 

Presentation
Maribel Roca-Vich: Medium, Andlig Rådgivare, Esoterisk Lärare, Holistiskt inriktad kursledare i Personlig Utveckling m.m.

Jag föddes på Mallorca och har i mitt vuxna liv arbetat som bland annat mentor, medium, konsulent och zon-terapeut samt med terapier i samanlagt ca: 25 år. Jag har även medverkat i lokal-TV samt tidningar ett par gånger i såväl Sverige som utomlands.

-------------------------------------------------------------------

Om tillräckligt många människor läser följande bön varje dag så kan det hända mirakel, spridning av ljus i mörker, fred i världen och lugnande av moder jords besvär och plågor:Allsmäktig i universum, se på mänskligheten som skall ta emot ditt stora arv. Se på våra brister och begåvningar, se på våra hjärtan av guld, silver eller sten. Med din gränslösa kärlek välsigna våra liv, våra vägar, våra gärningar, våra drömmar och våra begär.

Du store allsmäktige med din kärlek!! När du välsignar allt detta, och allt vi ställer till med så blir det bara ljus, ljus av allt, detta är det bästa som kan hända oss, att bli renade och värdiga för att möta dig och ta emot ditt stora arv av lycka i paradiset och att vara nära dig i kärleken, låt oss förenas i kärleken. - Amen


 

 

 

Copyright ©® 2005 by Auran Massage Trading, All rights reserved.
Om hemsidan  ●  Policy & Villkor